4. rekreativni tek za »zlati klikl« za otroke in odrasle

Center za idrijsko dediščino vas ponovno vabi na REKREATIVNI TEK ZA ZLAT KLIKL, ki bo potekal v sklopu dogodkov 36. festivala idrijske čipke 17. junija. Športni dogodek je namenjen vsem ljubiteljem športa, mladim in mladim po srcu, družinam, društvom, klubom, podjetjem. Namen teka je predvsem aktivno uživanje v bogati idrijski dediščini in sproščenem festivalskem vzdušju. 

4. rekreativni tek za »zlati klikl« za otroke in odrasle


Sobota, 17. junij:
Od 8.00 do 9.30: prijave tekmovalcev, Trg sv. Ahacija
9.30: start za otroke, začetek Rak
10.00: start za odrasle, začetek Rak
11.30: razglasitev rezultatov, Trg sv. Ahacija
 

Center za idrijsko dediščino vas ponovno vabi na REKREATIVNI TEK ZA ZLAT KLIKL, ki bo potekal v sklopu dogodkov 36. festivala idrijske čipke. Športni dogodek je namenjen vsem ljubiteljem športa, mladim in mladim po srcu, družinam, društvom, klubom, podjetjem. Namen teka je predvsem aktivno uživanje v bogati idrijski dediščini in sproščenem festivalskem vzdušju. 
 

POZOR! ZARADI ZAPORE PARKIRIŠČA BARBARE BO TRASA TEKA IZJEMOMA SPREMENJENA IN SKRAJŠANA. START IN CILJ TEKA BOSTA NA ZAČETKU VODNEGA KANALA RAKEPRIJAVNA SLUŽBA SE BO NAHAJALA NA TRGU SV. AHACIJA.
 

Proga 5,0 km dolgega teka bo potekala ob vodnem kanalu Rake, do jezu Kobila in nazaj. Tek je primeren tako za začetnike kot tudi izkušene tekače vseh starostnih skupin. 

Tudi letos bomo organizirali tek za otroke do 5. leta starosti. Zato še posebej vabimo vse najmlajše tekače, da se nam pridružijo in osvoji svoj prvi zlat klikl.
 

Že sedaj vas vabimo, da se nam 17. 6. 2017 ob 9.30, pridružite na  Trgu sv. Ahacija v Idriji in skupaj z drugimi tekači aktivno preživite festivalsko dopoldne. Več informacij je na voljo na e-naslovu: festival@visit-idrija.si ali na tel. št. 05 93 44 077.


Letošnji sponzor teka je SKB banka d.d., Ljubljana.

 ​

Dodatne informacije in razpisne pogoje si lahko ogledate TUKAJ.