Akreditacija za medije, fotografe in snemalce na 37. festivalu idrijske čipke 2018


Prijave za akreditacije (novinarji, fotografi, snemalci) za 37. festival idrijske čipke sprejemamo na elektronski naslov: tadeja.bezeljak@visit-idrija.si do 14. junija (do 14. ure).

 

Za pridobitev akreditacije nam sporočite, kateri dogodki v času festivala vas zanimajo - oglejte si program. Potrebujemo tudi vaše podatke in podatke podjetja/medija, v imenu katerega se boste udeležili festivalskih dogodkov. Organizator si pridržuje pravico, da lahko preveri resničnost podatkov in zahtevek za akreditacijo zavrne. 


Uradni fotograf/snemalec ima posebne pravice na 37. festivalu idrijske čipke, ki jih morajo spoštovati vsi ostali prisotni (fotografi, snemalci, mediji) - po navodilih organizatorja.


PREVZEM AKREDITACIJ
Akreditacije bo mogoče prevzeti na TIC Idrija (Mestni trg 2, Idrija), ki bo v času festivala (od 15. do 17. junija 2018) deloval po naslednjem urniku:

Petek, 15. junij: 9.00 – 19.00
Sobota, 16. junij: 9.00 – 19.00
Nedelja, 17. junij: 9.00 – 19.00

 

POSEBNO OBVESTILO ZA FOTOGRAFE, SNEMALCE, NOVINARJE NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU V KLEKLJANJU:
Pogovarjanje z otroki in odraslimi udeleženci tekmovanja med tekmovanjem ni zaželeno, ker moti proces dela. Fotografirate in snemate lahko z razdalje, ki tekmovalcem omogoča nemoteno delo. V tekmovalnem prostoru ne smejo biti več kot trije novinarji istočasno. Ostalo po dogovoru z vodjo tekmovanja - Anka Jamšek ali z vodjo Čipkarske šole Idrija - Metka Fortuna.
 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?