Zabavni program

 

Sobotna večerna zabava

Mestni trg

Sobota, 17. junij od 21.00 dalje

 

Večerna sobotna zabava: Manca Špik, Jan Plestenjak, DJ Baro

 

  

Dan z radiem Primorski val

Trg sv. Ahacija

Nedelja, 18. junij: od 9.00 do 21.00

Primorski val je ena najbolj priljubljenih regionalnih radijskih postaj predvsem zato, ker že 46 let deluje na tem območju. Tako kot je idrijska čipka skozi stoletja iz rok žene-klekljarice vstopala v vsak dom v tem okolju, so v pol stoletja tudi naši radijski valovi postali nepogrešljivi del življenja prebivalcev regije. Ni naključje. Izdelava idrijske čipke zahteva tradicijo, znanje, potrpežljivost, estetski čut in trdo delo. In vse to potrebuje tudi dober radijski program.

Primorski val je s Festivalom idrijske čipke povezan od samega začetka. Nismo bili le bežni poslovni partnerji, pač pa v določenem obdobju celo njegovi organizatorji.

Letos se ponovno vračamo na festivalski prostor v Idrijo z največjo medijsko prireditvijo – Dnevom Primorskega vala. To bo dan slovenske glasbe, prijazne besede in dobre zabave. Tradicionalne nedeljske dogodke na festivalu bomo prepletli z nastopi najbolj znanih pevk, pevcev in ansamblov zabavne in narodnozabavne glasbe. Dan Primorskega vala je nekaj posebnega tudi zato, ker na oder postavimo vse naše voditeljice in voditelje, ki jih sicer poznate le po glasu. Prava paša za ušesa in oči!

Dan Primorskega vala! Dober dan za vse!